Fasiliteter

Bolig

Denne sjarmerende fyrboligen har gode muligheter for overnatting for gjester. I 2. etg finner vi 3 soverom, med senger for 6 personer. I 1. etg er det enda ett soverom med 2 senger, samt en koselig stue og kjøkken. Kjøkken har vask med kaldt og varmt vann, samt komfyr og kjøleskap. I u. etg finner vi entrè, samt bad med dusj og vask, toalett og boder.
*Merk at vann i boligen kommer fra takvann som samles i en vanntank i u. etg. Vannet må derfor ikke drikkes uten at det er kokt. Det anbefales at vann til drikke medbringes.

Naust

Ved bryggen står ett romslig naust som opprinnelig ble benyttet for å trekke opp båtene for fyrvokterne som bodde på holmen. I dag er naustet enkelt innredet med benker og border for bruk i festlig lag for gjester på Flatholmen.

Brygge

Flatholmen har ca 16 meter lang betongbrygge med 2 høydenivåer. Det er relativt grunt ved brygge slik at ved større båter må man være oppmerksom ved fortøyning.

Bålplass

Lun og koselig bålplass som ligger usjenert til rett bak maskinhuset.

Uthus

Uthuset står foreløpig tomt og blir kun benyttet som bod.

Maskinhus

Maskinhuset hvor det opprinnelig var et «Tyfoon» tåkehorn samt generator for strømproduksjon til fyret, står i dag tomt.

Fyr

Fyret er i dag operativt og ikke tilgjengelig for publikum.